Przetwarzanie...
x
Wybierz aptekę
Moja apteka
exclamation-circle
x
location-marker Użyj lokalizacji
Wybierz lokalizację

Trivagin, kaps., 10 szt

Dostępne na magazynie

Pełna nazwa produktu

Trivagin, kaps., 10 szt

Postać produktu

kapsulki

Postać opakowania

10 szt

Ilość sztuk w opakowaniu

1.0000

Nazwa producenta

VERCO

type

3

Wskazania

Preparat przeznaczony dla kobiet.

Działanie

Cztery wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego, dzięki wysokiej zdolności przylegania do nabłonka pochwy oraz dróg moczowych wzmacniają barierę, która chroni przed wnikaniem drobnoustrojów chorobotwórczych.
Preparat można stosować:
przy niedyspozycjach kobiecych spowodowanych obecnością w pochwie chorobotwórczych bakterii i grzybów,
w trakcie i po zakończeniu kuracji lekami przeciwgrzybiczymi, przeciwbakteryjymi i przeciwrzęsistkowymi,
w celu wspomagania odbudowy prawidłowej flory bakteryjnej pochwy i układu moczowo-płciowego,
aby codziennie uzupełniać prawidłową florę bakteryją pochwy i układu moczowo-płciowego,
w trakcie i po menstruacji,
w okresie okołomenopauzalnym.

Przeciwwskazania

Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
Suplement diety nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Chronić od wilgoci i światła.

Dawkowanie

Zalecane dzienne spożycie:

1 kapsułka dziennie.

 

Stosowanie produktu:

Stosować doustnie, najlepiej po posiłku lub w trakcie, popijając niewielką ilością wody.

Skład

substancja wypełniająca – celuloza mikrokrystaliczna, żelatyna, skrobia kukurydziana, bakterie kwasu mlekowego – Lactobacillus fermentum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, substancja przeciwzbrylająca – sole magnezowe kwasów tłuszczowych, barwnik – dwutlenek tytanu, substancja przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu.

Składniki1 kapsułka
Lactobacillus gasseri

0,9 mld

Lactobacillus fermentum0,6 mld
Lactobacillus plantarum0,6 mld
Lactobacillus rhamnosus0,9 mld