
MioHashin, kaps.,60 szt Mio+30 szt Hashin
Dostępne
Pełna nazwa produktu |
MioHashin, kaps.,60 szt Mio+30 szt Hashin |
---|---|
Dostępne krótkie daty |
Nie |
Produkt tygodnia |
Nie |
Postać produktu |
kapsulki |
Wielkość opakowania |
60 szt Mio+30 szt Hashin |
Nazwa producenta |
NUTROPHARMA |
Informacje ogólne na temat produktu |
MioHashin to suplement diety wspierający prawidłową produkcję hormonów przez tarczycę. Zawiera starannie dobrane składniki aktywne, które wspierają prawidłowe funkcjonowanie tarczycy i pomagają utrzymać odpowiednie stężenie hormonów w organizmie. W opakowaniu znajdują się 2 rodzaje kapsułek:
|
Wskazania |
Właściwości składników:
Ekstrakt z kadzidłowca indyjskiego (Boswellia serrata) – wpływa na utrzymanie równowagi procesów zapalnych.
|
Przeciwwskazania |
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. |
Ostrzeżenia i środki ostrożności |
|
Stosowanie u dzieci |
Nie stosować u dzieci. |
Ciąża i karmienie piersią |
Nie stosować u kobiet w ciąży i kobiet w trakcie laktacji. |
Dawkowanie |
Dzienna porcja to: 1-2 kapsułki Mio i 1 kapsułka Hashin w następującym schemacie:
|
Przechowywanie leku |
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej (od 15 do 25°C), w sposób niedostępny dla małych dzieci. |
Skład |
Porcja do spożycia w ciągu dnia: 1-2 kapsułki Mio: Składniki aktywne: mio-inozytol: 1 kapsułka: 600 mg; 2 kapsułki: 1200 mg N-acetyl-L-cysteina: 1 kapsułka: 150 mg; 2 kapsułki: 300 mg Porcja do spożycia w ciągu dnia: 1 kapsułka Hashin: Składniki aktywne: Witamina D: 50 µg (1000%)*, co odpowiada 2000 j.m. witaminy D Witamina B1: 50 mg (4546%)* Selen: 80 µg (145,5%)* Rhodiola rosea ekstrakt DER 5:1 standaryzacja na rosawiny – 3%: 20 mg, co odpowiada 100 mg surowca i zawiera 0,6 mg rosawin Boswellia serrata – Boswellin® ekstrakt DER 12:1 standaryzacja na kwas boswelinowy – 75% :200 mg, co odpowiada 2,4 g surowca i zawiera min. 140 mg kwasu boswelinowego Bacopa monnieri ekstrakt DER 40:1 standaryzacja na bakozydy – 50%: 75 mg, co odpowiada 3 g surowca i zawiera 37,5 mg bakozydów * procent referencyjnych wartości spożycia |