Laurosept Q73, krople, 10 ml
Brak na stanie
Pełna nazwa produktu |
Laurosept Q73, krople, 10 ml |
||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Postać produktu |
krople |
||||||||||||
Wielkość opakowania |
10 ml |
||||||||||||
Nazwa producenta |
ASEPTA |
||||||||||||
Działanie |
Olejek z liści wawrzynu szlachetnego i olejek kurkumowy wspomagają stawy oraz cały układ ruchu, dodatkowo wspomagają układ nerwowy, układ krążenia, wspomagają prawidłową kondycję i elastyczność skóry. |
||||||||||||
Przeciwwskazania |
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu doby. Nie stosować preparatu w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek z jego składników. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie stosować u kobiet w ciąży i karmiących piersią, nie stosować u dzieci, osoby o skłonnościach do alergii powinny przed spożyciem preparatu sprawdzić, czy nie wystąpi alergia na olejek laurowy, kurkumowy bądź oliwę z oliwek, rozpoczynając od 1 kropli na 1/3 szklanki wody i stopniowo, jeśli nie wystąpi alergia zwiększać ilość spożywanego produktu. |
||||||||||||
Dawkowanie |
Zalecane spożycie: Dorośli: 4-6 kropli rozcieńczonych w 1/3 szklanki wody, herbaty lub soku 2-4 razy dziennie. Dobre rezultaty daje rozcieńczanie w maślance, jogurcie lub kefirze. W czasie stosowanie preparatu należy zwiększyć ilość spożywanych płynów. Aby dodatkowo wzmocnić florę jelitową, należy podczas przyjmowania Lauroseptu Q73 spożywać produkty powstałe w wyniku skwaszenia mleka (kefir, jogurt, maślanka) lub kapusta kiszona. |
||||||||||||
Skład |
Skład: oliwa z oliwek, olejek z liści wawrzynu szlachetnego (Laurus nobilis L.), olejek z kłącza kurkumy (Curcuma longa), naturalny aromat kolendrowy, naturalny aromat rozmarynowy.
|
||||||||||||
Przechowywanie leku |
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. |
||||||||||||
epruf aggregated id |
177825 |